Woonbeurs Amsterdam 2011 in de RAI

Van zaterdag 24 september tot en met zondag 2 oktober 2011 is de Amsterdamse RAI veranderd in een woonparadijs, voor de 19e editie van de Woonbeurs Amsterdam, de grootste consumenten-beurs op woongebied in Nederland (2013: klik hier). De Woonbeurs Amsterdam is een event van Sanoma Uitgevers en wordt multimediaal gepromoot door de woon- en buitenbladen. Ruim 300 exposanten uit binnen- en buitenland presenteren hun nieuwste collecties. Voor woonliefhebbers hét moment om hoogstaande producten en merken voor het eerst in Nederland te bekijken.

 

Aan inspiratie geen gebrek op de Woonbeurs Amsterdam, meldt de aankondiging. Iedere dag worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals workshops, interieuradvies sessies en presentaties in het Woontheater. Bezoekers kunnen de laatste interieurtrends zien in uiteenlopende woonstijlen. De bekende woonbladen vtwonen, 101 Woonideeën, Eigen Huis & Interieur, ariadne at Home en More Than Classic presenteren op de Woonbeurs Amsterdam hun levensechte huizen. De buitenbladen Home and Garden, Tuin&Co en Seasons slaan de handen ineen met een vernieuwende buitenpresentatie.

 

De Woonbeurs Amsterdam trapt feestelijk af met de Preview op vrijdagavond 23 september. Maandag Vakdag op 26 september is de grootste netwerkdag voor woonprofessionals in Nederland. Dan stroomt de Woonbeurs Amsterdam voor de derde maal vol met onder meer ontwerpers, architecten, fabrikanten, stylisten en interieurjournalisten. De Woonbeurs Amsterdam staat voor ruim 80.000 bezoekers, 300 deelnemers, uitgebreid woonadvies, de laatste trends en volop beursaanbiedingen. Tickets en tijden : zie website.

Lees ook:Woonbeurs Amsterdam 2010 – het nieuwste op woongebied
Lees ook:Woonbeurs Amsterdam in de RAI
Lees ook:Woonbeurs Amsterdam 2009 in de RAI
Lees ook:Woonbeurs RAI 2013
Lees ook:Woonbeurs 2012 in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>