Vanaf komend weekend zomers weer

nederland19[1]De IJsheiligen zijn voorbij en de zomer is in aantocht. Na het weekend krijgen we voor het eerst dit jaar zomerse temperaturen. Het KNMI voorspelt dinsdag en woensdag zo’n 25 graden. Volgens Piet Paulusma kan de barbecue dit weekend naar buiten en wordt het dinsdag en woensdag plaatselijk zelfs 27 graden. Ideaal om eropuit te trekken.

Vanaf vrijdag gaan de temperaturen in de nacht en overdag omhoog: goed bericht voor buitenevenementen als de Libelle Zomerweek (tot en met zondag op het Almeerderstrand), die het wat het weer betreft tot nu toe niet trof dit jaar. In het weekend komt het kwik waarschijnlijk uit boven de 20 graden. Daar kunnen buitenfestijnen als Taste of Amsterdam, het Spanjaardsgat Festival in Breda en de Leiden Marathon van profiteren. Vanaf woensdag is er wel kans op een regen- of onweersbui.

Lees ook:Winter in aantocht met nachtvorst en sneeuw
Lees ook:Dinsdag 22 oktober ideaal nazomerweer
Lees ook:Dit weekend kans op hittegolf
Lees ook:Libelle Zomerweek 2011
Lees ook:Meer hitte komende jaren al merkbaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>