Libelle Zomerweek 2011

Maandag 16 tot en met zondag 22 mei 2011 organiseert damesblad Libelle de 15e editie van de Libelle Zomerweek op het Almeerderstrand in Almere (2013: klik hier). Thema van de zomerse beachparty dit jaar is: ‘Summer Garden’. ‘De inspiratie deden we op tijdens de belangrijkste design –en interieurbeurs in Milaan’, meldt de website. Kloppend hart in het Libelleplein; op het terrein staan talloze stands en acht paviljoens, ieder met een eigen thema en programma.De schoonheid komt aan bod in de Libelle Beauty Barn. Het Libelle Summer Styling Paviljoen biedt allerlei createive woonworkshops met een zomers tintje. In de Libelle Kitchen koken culinair redacteur Marlies Batelaan en haar team de hele week van vroeg tot laat. Half verscholen odner de bomen staat Libelle Balance, een stressvrije zone waar relaxen centraal staat. Libelle Summer Home biedt modeshows, optredens, het Libelle Nieuwscafé en de traditionele happy hour, met stand-up comedian Pien Akkerman als presentatrice. Het Jan, Jan en de Kinderen Paviljoen is ook weer van de partij. In het Libelle Bookazine Café komen columnisten en schrijvers. Ook Libelle Academy is er dit jaar weer bij, met allerlei cursussen en workshops. Het is niet meer mogelijk om kaarten inclusief een treinkaartje te bestellen, maar tickets zonder treinkaartje kunnen nog wel besteld worden. De NS laat alle stoptreinen tussen 8.45 en 19.00 uur extra stoppen bij het station Almere Strand, een paar minuten lopen vanaf het terrein. Tussen 16.00 en 18.45 uur stoppen daar ook alle Intercity’s. De Zomerweek is alle dagen open van 10.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Libelle Zomerweek 2010
Lees ook:Libelle Zomerweek 2012
Lees ook:Libelle Zomerweek 2014
Lees ook:Libelle Zomerweek 2015 op Almeerderstrand
Lees ook:Libelle Zomerweek 2009

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Libelle Zomerweek 2011

 1. sas17

  Veel te duur, veel van hetzelfde, absoluut niet voor herhaling vatbaar

    /   Reply  / 
 2. William H

  Dat dit enkel een commercieel gehalte heeft zal iedereen wel duidelijk zijn. Libelle forum, heeft al jaren problemen met de kwaliteit. Bovendien is Maatschappij & Politiek al tijden verboden. slechts sinds John de Mol een overeenkomst heeft gesloten met Sanoma is er in één dag er na een pijler “ACTUEEL”geopend. Waar het moderatieteam de handen vol aan heeft, omdat zij alles veranderen / verwijderen wat hen niet welgevallig is.

  De censuur viert hoogtij bij Libelle.
  Luister naar interview met Prem:
  http://www.radio1.nl/contents/30620-de-macht-van-de-libelle-vrouw-almere

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>