Huis & Tuin in WTC Expo Leeuwarden

Donderdag 27 februari tot en met zondag 2 maart is WTC Expo in Leeuwarden het domein van de elfde editie van Huis & Tuin (2015: klik hier). ‘Met alles voor in en om het huis laat deze beurs zich met geen andere vergelijken’, meldt de aankondiging. De beurs wordt landelijk gezien als één van de toonaangevende beurzen op huis-, tuin- en woongebied, met ieder jaar veel primeurs en nieuwe producten.

Eye catcher zijn ieder jaar de populaire thematuinen: bloemen- en buxustuinen, dakterrassen en moestuin. Daarnaast zijn er de nieuwste ontwikkelingen op tuingebied, tuinmeubelen en accessoires te zien. Zaterdag is er een veiling voor het Ronald McDonald Huis, de stand van het jaar wordt gekozen, er is kindervertier en er zijn uiteenlopende workshops. De deuren staan donderdag en vrijdag open van 13.00 tot 22.00 uur, zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Huis en Tuin in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Vernieuwde beurs Huis & Tuin 2.0 in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Huis & Tuin in WTC-Expo Leeuwarden
Lees ook:Tuin & Sfeer Beurs in Martiniplaza Gronongen
Lees ook:Tuinbeurs in Groningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>