Dé Tuinbeurs Utrecht 2011

Vrijdag 4 tot en met zondag 6 februari 2011 vindt in de Veemarkthallen van Utrecht de zesde editie plaats van Dé Tuinbeurs, voor iedereen die van tuinieren houdt. Dit weekend in Utrecht, vrijdag 11 tot en met zondag 13 februari in de IJsselhallen in Zwolle. Lodewijk Hoekstra van Eigen Huis & Tuin RTL 4 geeft op beide beurzen groene workshops. Nieuw dit jaar is de Tuin van de Toekomst: een modeltuin van 265 m2 met de nieuwste en duurzaamste snufjes.

 

Er zijn prachtige modeltuinen te bewonderen en hoveniers en experts zijn aanwezig om met raad en daad bij te staan. Regelmatig worden groepjes bezoekers rondgeleid in  tuintours over de beursvloer, waarbij bij speciaal geselecteerde stands korte presentaties worden gegeven. De deuren staan open op vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur, op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Dé Tuinbeurs 2011 in Zwolle
Lees ook:Tuin- en Sfeerbeurs Zwolle
Lees ook:Tuinbeurs Den Bosch: ‘Tuinidee’
Lees ook:Tuinbeurs in Groningen
Lees ook:Tuin & Sfeer Beurs in Martiniplaza Gronongen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>