Almere: gratis openingsfestival KAF – KAFtival 16 september

IMG_20160516_111430 2Het totaal vernieuwde Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) is dé culturele hotspot van Almere en Flevoland waar je een mash up vindt van de tofste shows, art, food, drinks, vibes en meer.  Om de eerste bezoekers welkom te heten organiseert KAF op vrijdag 16 september een dampend, dik, gratis openingsfestival: KAFtival van 19:30 – 01:00 uur. Voor de invulling van KAFtival is er niet alleen voor, maar ook door Almeerse jongeren geprogrammeerd. Deze ‘Almere’s Finest’ vormen mede het gezicht van KAFtival. Op het programma staan o.a. Broederliefde, Jonna Fraser, Sir OJ en De Nachtdienst. Check voor meer informatie: www.kaftival.nl en registreer je voor een gratis kaartje! (bron: persbericht)

Zie ook: Nationale sportweek en Eropuit in september

Bij KAFtival ontdek je alles wat KAF in huis heeft op 1 plek op 1 dag. Vette shows, te gekke kunst,  food & drink courts en natuurlijk een goede party met dj’s en live artiesten. Je kunt op ontdekking in  verschillende ruimtes, zo zijn er twee blockparty’s, waarvan een in de Red room met Jonna Fraser en meer te gekke acts. In de Pink room vindt de andere blockparty plaats met o.a. Sir OJ en Mairo Nawaz! Dance Court presenteert in de Blue room een vette dance battle die gejureerd wordt door dansers als Yordana Rodrigues, Oscar Starink, Gary Gravenbeek. In de Green room wordt het allereerste vloggersfeest van Nederland georganiseerd met YouTube-sensatie Défano Holwijn en als headliner niemand minder dan Broederliefde die al wekenlang bovenaan staat in de hitlijsten. Wie wil chillen, kan terecht in de Dark room waar De Nachtdienst en DJ Aisek zorgen voor een relaxte, art-sfeer met de videoinstallatie van Amanda Harput en een videoprojectie van Bert Scholten.

Almere barst van het talent! KAF – Kunstlinie Almere Flevoland  wil dit Almeerse jongeren laten voelen, ze die kickstart geven en laten shinen, in de culturele hotspot van Almere en Flevoland in de vier KAF-labels:

KAF THEATER, de grappigste cabaretiers, de beste voorstellingen en de meest spraakmakende shows van het land in een adembenemend theater.

KAF EXPO, de plek om geïnspireerd te worden en je ogen uit te kijken. KAF heeft meerdere expo ruimtes, tentoonstellingen en een eigen architectuur design studio die de vetste projecten bouwt van lego steentjes.

KAF ACADEMIE, voor iedereen die iets wil leren, doen, ontwikkelen of ontdekken. Toffe workshops, seminars, lezingen en inspirational sessions staan allemaal voor je klaar.

KAF CITYLOUNGE, chillen, hangen, drankjes doen én lekker eten in een perfecte setting? Je vindt het allemaal in de CITYLOUNGE. Heerlijke vibes of je nou voor een show komt of niet.

Lees ook:Blues in Almere 2010 en Snoerloos in Almere-Haven
Lees ook:Erotische lifestyle beurs KamaSutra in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:City of Dance 2015 in Middelburg
Lees ook:Holland Dance 2014
Lees ook:Open Dag bij Brandweer Almere

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Almere: gratis openingsfestival KAF – KAFtival 16 september

  1. Juan

    Ik wil heel graag naar het kaftival en genieten van de shows met mijn vrienden en de gezelligheid

      /   Reply  / 
  2. michiel

    Ik wil uit gaan

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>