Erotische lifestyle beurs KamaSutra in Jaarbeurs Utrecht

Vrijdag 26 tot en met zondag 28 september staat in de Utrechtse Jaarbeurs de najaarseditie van KamaSutrA (2015: klik hier). De grootste erotische lifestyle beurs van Nederland vindt tweemaal per jaar plaats, met de nieuwste erotische items op de beursvloer, spannende shows op het hoofdpodium en allerlei attracties om samen met je partner intieme momenten te beleven. Zo zijn er de Champagne- en Cocktailbar, de Erotic Art Gallery, Cinema Erotique, het Erotische Doolhof, de Ladies Club, het SexBox Theater, de Sex on the Beach Club, het SM-eiland, het Swingers Café en Voyeur.

Ook terug is Rent a Room, waar je met je partner een privé-kamer kunt huren. De meiden en mannen van Kim Holland geven opwindende interactieve shows in het Meiden van Holland theater. Dit jaar komt Bobi Eden naar de KamSutra, sinds een jaar een niet meer weg te denken BN’er op de buis. De Ladies Club is de enige plek op de beurs waar vrouwen alleen in alle rust dames kunnen genieten: het enige mannelijke schoon dat naar binnen mag, zijn de mannelijke strippers. Voor veel attracties wordt extra entree geheven, sommige zijn alleen toegankelijk voor koppels (man/vrouw). De beurs is te bezoeken vrijdag van 18.00 tot 24.00 uur, zaterdag en zondag van 12.00 tot 24.00 uur.

Lees ook:KaMaSutrA Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:KaMaSutrA voorjaarseditie in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Najaarseditie KamaSutrA in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:KamaSutrA in de Jaarbeurs
Lees ook:Erotische Livestylebeurs KamaSutrA – herfsteditie in de Jaarbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>