Holland Dance 2014

Zaterdag 25 januari tot en met zondag 16 februari 2014 vindt in Den Haag de 14e editie van Holland Dance plaats (2016: klik hier). Kloppend hart van is het tweejaarlijkse dansfestival is het Korzo Theater, maar de galapremière vindt net als de vorige keer in het Lucent Dans Theater plaats. Prinses Beatrix, een fervent dansliefhebber, komt zaterdag naar de première. Onder de noemer ‘Source of Inspiration’  wordt een selectie gepresenteerd uit de hoogtepunten van het festival: ‘de must see-aftrap van het festival’.

Holland Dance biedt een internationaal programma, met voorstellingen van onder meer Het Nederlands Theater, Danzabierta uit Cuba, de Gauthier Dance Company uit Canada, de Okareya Dance Company uit Nieuw-Zeeland, het Bangarra Dance Theatre uit Sydney en het Ballet National de Marseille. Daarnaast zijn er onder meer workshops, debatten, talkshows en ‘docentenroutes’.

Lees ook:Koninklijk bezoek bij openingsgala Holland Dance Festival 2016 in Den Haag
Lees ook:Koningin bij opening Holland Dance Festival
Lees ook:Holland Dance Festival 2012
Lees ook:Holland Dance Festival 2018 in Den Haag
Lees ook:Holland Dance Festival in Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>