Museum Prinsenhof Delft, Science Centre Delft en Stads-Koffyhuis introduceren ‘Delft Creating History ticket’

download (1)Delft is een stad van creativiteit en innovatie, waar techniek en geschiedenis hand in hand gaan. Daarom introduceren Museum Prinsenhof Delft, Science Centre Delft en het Stads-Koffyhuis een combikaart waarmee bezoekers voordelig kennis kunnen maken met zowel historisch als innovatief Delft. Voor € 14,00 is een bezoek aan beide musea mogelijk, inclusief een kop koffie of Delftse Leut van het Stads-Koffyhuis. Een bezoek aan Museum Prinsenhof en Science Centre is extra aantrekkelijk in het Weekend van de Wetenschap op zaterdag 4 en zondag 5 oktober (bron: persbericht).

In het Science Centre kunnen kinderen een eigen lepelblijde (variant op de katapult) maken en in het Museum Prinsenhof mogen ze zelf schieten met een mini slingerblijde. Het Delft Creating History ticket kost € 14,00 per persoon. De drie vouchers kunnen op verschillende dagen worden ingewisseld en zijn geldig t/m 31 december 2014. Het Delft Creating History ticket is verkrijgbaar bij de drie deelnemende organisaties: Museum Prinsenhof Delft (Sint Agathaplein 1), Science Centre Delft (Mijnbouwstraat 120), het Stads-Koffyhuis (Oude Delft 133). Het combiticket geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen.

In Museum Prinsenhof Delft, een uniek monumentaal gebouw en voormalig Hof van Willem van Oranje, beleef je de Nederlandse geschiedenis. Je ontdekt hoe Delfts Blauw kon uitgroeien van namaakproduct tot wereldwijd Hollands icoon en hoe de Delftenaren met innovatie en een slimme handelsgeest hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van Nederland.  Inspiratie, creativiteit, actualiteit en échte interactie zijn de uitgangspunten van Science Centre Delft. Elementen als ‘de mens’, ‘ontwerpen’ en ‘bouwen’, staan centraal. Science Centre Delft is een zoektocht, spannend en nog niet af, net zoals de wetenschap. Wie Delft ‘doet’, brengt ook een bezoek aan het Stads-Koffyhuis. Het moderne horecabedrijf brengt ouderwetse gezelligheid met onder andere heerlijke koffie en ambachtelijke taarten.

 

Lees ook:Museum Prinsenhof Delft kijkt terug op succesvol 2014
Lees ook:Nationale Museumweek in Museum Prinsenhof Delft
Lees ook:Word Vriend van Museum Prinsenhof Delft en stap in de portretfabriek
Lees ook:Eerste Museumnacht Delft
Lees ook:Paas Kunst, Antiek- en Boekenmarkt Delft

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>