Stripfestival Breda 2013

Zaterdag 26 en zondag 27 oktober 2013 vindt in Breda het Stripfestival plaats in het Chassé Theater, de Galerie Jan d’Art, Galerie 48 en Electron (2014: klik hier). Grote namen signeren beide dagen hun albums in het Chassé Theater, Daarnaast zijn er exposities, optredens van Geronimo Stilton en een uitgebreid filmprogramma. Stilton heeft speciaal voor het Stripfestival zijn bibliotheek opengetrokken en komt met een groot aantal boeken naar Breda om daaruit voor te lezen. Stripblad Eppo komt met 40 tekenaars naar Breda en presenteert nieuwe uitgaven.

Verder zijn er ruim vijftien nieuwe boekpresentaties, waaronder het nieuwe Asterix album. Dat wordt gelanceerd in Galerie Jan d’Art en vormt de opening van het festival. Het festival is beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur. Kloppend hart is het Chassé Theater. De drie zalen, foyers en alle andere ruimtes zijn gevuld met attracties en exposanten. in de filmzaal op de eerste verdieping wordt een afwisselend filmprogramma vertoond. De Marten Toonder prijs, de staatsprijs voor het hele oeuvre van een striptekenaar die op het Stripfestival werd uitgereikt, is na drie jaar vanwege bezuinigingen alweer afgeschaft.

Zie ook: Tekenaar Appie Happie geëerd in Hoorn

 

 

Lees ook:Zaterdag 10 en zondag 11 oktober: Stripfestival Breda
Lees ook:Stripfestival Breda 2017
Lees ook:Stripfestival Breda 2014
Lees ook:Stripfestival Breda: zaterdag 15 en zondag 16 oktober
Lees ook:Stripfestival Breda 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>