Stripfestival Breda: zaterdag 15 en zondag 16 oktober

IMG_20160515_181213Zaterdag 15 en zondag 16 oktober vindt in Breda het Stripfestival Breda plaats, het grootste stripfestival van de Benelux. Hoofdlocatie is het Chassé Theater. Ooit was congrescentrum ‘t Turfschip met de Striptweedaagse het Mekka van de strips, maar nadat het pand verdween, was het ook afgelopen met dit stripfestijn. Zes jaar geleden kwam de tweedaagse terug als Stripbeurs Breda, de voorlopen van het huidige Stripfestival Breda.

Meer dan honderd auteurs en tekenaars komen hun werk signeren en een aantal tonen hun nieuwste werk voor het eerst aan het publiek. Nieuw dit jaar is het NK Striptekenen voor de Jeugd. Kinderen tot en met 16 jaar mogen gratis met een volwassene mee (zij betalen 7,50 euro per dag of 12,50 euro voor een weekendticket). Voor kinderen is er een speurtocht uitgestippeld door de zalen en langs standhouders, bemand door schrijvers/tekenaars en stripgerelateerde handelaren. Naast strips zijn er beide dagen filmvertoningen. De deuren staan zaterdag van 10.00 tot 18.00 en zondag tot 17.00 uur open.

Lees ook:Stripfestival Breda 2017
Lees ook:Zaterdag 10 en zondag 11 oktober: Stripfestival Breda
Lees ook:Live tekenen tijdens de finale Nederlands Kampioenschap Striptekenen
Lees ook:Stripfestival Breda 2014
Lees ook:Stripfestival Breda 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>