I’m Binck Festival, het rauwe festival van Den Haag

IMG_20160518_132238Van woensdag 2 oktober tot en met zaterdag 2 november 2013 beleeft Den Haag het I’m Binck Festival, een uniek festival op het robuuste bedrijventerrein De Binckhorst. Het festival ‘neemt je mee tot diep in de vuurhaard van de ondernemende, creatieve en sportieve wereld van Den Haag’, meldt de website. Onder het genot van Binckse Belofte, een nieuw lokaal biertje dat hier is gebrouwen, valt er van alles te beleven, van jazzmuziek bij BonkVijfHoog tot een Boksgala in ateliercomplex De Besturing, van de Arti Kunstbeurs in de Fokkerterminal tot de ruige theatrale wereld bij Het Wonder van Jero, tussen de stampende machines.

De Binckhorst is een uniek binnenstedelijk bedrijventerrein in Den Haag, met auto- en bouwbedrijven, de KPN, het strafhof van Den Haag, bedrijfsverzamelpanden en zelfs een kasteel en een begraafplaats. Ambitieuze grootschalige plannen van de afgelopen jaren gingen door de recessie de ijskast in. Vanaf 2011 wordt ingezet op zogenoemde ‘organische gebiedsontwikkeling’, een ontwikkeling zonder van tevoren vaststaand eindbeeld. Woensdag 2 oktober opent het festival met een proeverij met de Binckse Belofte in De Besturing (Saturnussttraat 89). Vrijdag 4 oktober opent Pop-up restaurant Restwaarde, een tijdelijk restaurant in de industriële haven bij ateliercomplex De Besturing.

Lees ook:Den Haag boort nieuwe tunnel
Lees ook:Gegoten Lood – kunst, theater en politiek
Lees ook:Boeddhistisch Film Festival in EYE Amsterdam
Lees ook:Koning opent expositie ‘Geen nummers maar namen’ in Verzetsmuseum
Lees ook:Nederlands Film Festival 2012 van start gegaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>