During TEFAF Maastricht 2012

Tijdens de 25e editie van de TEFAF in de MECC in Maastricht bruist ook de stad zelf van culturele activiteiten: During TEFAF (2014: klik hier), met exposities, dansvoorstellingen, theater- en muziekproducties en special events. Tot en met 25 maart 2012 zijn vijf musea gratis toegankelijk: het Bonnefantenmuseum, Marres, NAiM/Bureau Europa, Out off Storage en Museum aan het Vrijthof. De tentoonstellingen bij Centre Céramique en Gouvernement aan de Maas zijn ook gratis te bezichtigen. Museum aan het Vrijthof heropent na een verbouwing, waarbij het complex is verdrievoudigd.

TEFAF was hoofdsponsor van de verbouwing, als cadeau aan de stad. Onder het motto ‘500 Jaar Made in Maastricht’ kan de bezoeker vijf eeuwen Maastrichtse cultuurhistorie ervaren. Tijdens TEFAF is een speciale tentoonstelling te zien: ’25 jaar TEFAF werken’. Winkeliers, galeries en culturele instellingen verrassen het publiek met speciale (etalage)presentaties: de TEFAF Parade. Dit jaar is het thema ‘Feest’, vanwege het 25-jarig jubileum van de kunstbeurs. De Sint Janskerk is voor de 5e keer het domein van de internationale antiquarische boeken- en prentenbeurs. Theater aan het Vrijthof biedt speciale voorstellingen, zoals Het Nationaal Ballet met het Zwanenmeer op zaterdag 17 maart en de 10e editie van Jazz Maastricht Masters op vrijdag 23 maart.

Lees ook:Maastricht: During TEFAF 2014
Lees ook:During TEFAF in Maastricht
Lees ook:Tijdens TEFAF – Jazz Maastricht Masters 2011
Lees ook:Masters of Jazz in Maastricht tijdens TEFAF
Lees ook:TEFAF 2012 Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>