Nederlandse Dansdagen Maastricht 2011


Vrijdag 7 tot en met zondag 9 oktober 2011 vinden in Maastricht voor de 14e keer de Nederlandse Dansdagen plaats (2012: klik hier): ‘hét festival bij uitstek om in één weekend tijd het rijke aanbod van de Nederlandse dans te ervaren’, juicht de website. Voorstellingen vinden plaats in Theater aan het Vrijthof en ander locaties in de stad; programma en tickets: zie website. Van urban dance tot klassiek ballet, van gerenommeerde choreografen tot aanstormend talent.

Naast voorstellingen zijn er meetings, workshops, tentoonstellingen, masterclasses en films. Hoogtepunt is het Gala van de Nederlandse Dans op zaterdag in Theater aan het Vrijthof, waar negen genomineerden opgaan voor de Zwanen. De VSCD (Vereniging van Schouwburg en Concertgebouw Directies) reikt ieder jaar Zwanen uit voor de meest indrukwekkende dansproductie en de meest indrukwekkende dansprestatie.

Lees ook:Nederlandse Dansdagen Maastricht
Lees ook:Nederlandse Dansdagen 2012 in Maastricht
Lees ook:Nederlandse Dansdagen 2010 in Maastricht
Lees ook:Nederlandse Dansdagen 2013
Lees ook:Nederlandse Dansdagen 2009 in Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>