Operadagen Rotterdam 2011

Liefhebbers van opera kunnen tot en met zondag 29 mei 2011 hun hart ophalen op de zesde editie van de Operadagen Rotterdam die vrijdag 20 mei van start gingen (2013: klik hier). Thema dit jaar is ‘Verloren paradijs’. Doel van deze dagen is om het publiek kennis te laten maken met deze kunstvorm, met operavoorstellingen, hedendaags muziektheater en lunchconcerten. Het festivalhart is de Rotterdamse Schouwburg, maar er is van alles gaande op allerlei locaties, van theaters tot thuis.

 

Een succesvol jaarlijks terugkerend element is de thuisopera. Wie zijn buren, vrienden en familie wil uitnodigen, een hapje en een drankje klaarzet, voor voldoende stoelen zorgt en na afloop met de pet rondgaat, kan bij de festivalorganisatie professionele zangers ‘ aanvragen’ voor een huisconcert (de inschrijving voor deze editie is gesloten). Naast muziek en optredens zijn er debatten en bijeenkomsten, zoals op vrijdag 27 mei voor muziektheatermakers,  programmeurs uit binnen -en buitenland en andere belangstellenden.

Lees ook:Operadagen Rotterdam 2012
Lees ook:Scheveningen: Pathé @The Beach met première ‘Renesse’ en ‘Finding Dory’
Lees ook:Thorn Grachtenfestival aan de Maas
Lees ook:Vrijdag 30 juni: 11e The Hague ShoppingNight
Lees ook:Lampionnenoptochten voor de jarige koningin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>