Primavera 2011 in Ahoy Rotterdam

Woensdag 30 maart tot en met zondag 3 april 2011 is Hal 1 van Ahoy Rotterdam het domein van de zesde editie  van Primavera, een jaarlijks terugkerend evenement voor hedendaagse kunst, juwelen en antiek. In vijf jaar tijd groeide Primavera uit één van de belangrijkste nationale kunst –en antiekbeurzen: een toegankelijke beurs voor iedereen die in kunst, antiek en juwelen is geïnteresseerd: de beurs is opgezet voor een breed, niet elitair publiek. Wat bezoekersaantallen betreft, zijn alleen de TEFAF in Maastricht, de pAn in Amsterdam en de Art Fair in Den Bosch groter dan de Primavera.

 

Een toetsingscommissie bewaakt de kwaliteit van Primavera 2011 en doet aanbevelingen voor het volgende jaar. Het aanbod is van hoge kwaliteit en kent een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. In totaal bieden ruim 40 standhouders met elk hun eigen specialiteit de bezoekers een diversiteit aan kunst, juwelen en antiek. De deuren zijn woensdag tot en met vrijdag geopend van 12.00 tot 20.00 uur, zaterdag en zondag van 11.00 tot 18.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Kunst en antieksalon Primavera in Ahoy
Lees ook:ART & ANTIQUE FAIR in Autotron Rosmalen
Lees ook:Artantique in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Art & Antique Fair 2011 in Den Bosch
Lees ook:Kunst en antiekbeurs Den Bosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>