Kunst en antieksalon Primavera in Ahoy

Van woensdag 25 februari tot en met zondag 1 maart 2009 vindt in Ahoy Rotterdam de vierde editie plaats van de Kunst & Antieksalon Primavera (editie 2011: klik hier). Het thema van vorig jaar, ‘Schatkamers van Primavera’, was zo succesvol, dat het dit jaar nogmaals als centrale publiekstrekker van de beurs fungeert. Speciale genodigden richten op de beurs hun eigen schatkamers in, zoals: Stedelijk Museum Schiedam, Diamant Museum Amsterdam, Elegance, Résidence, Qualis Magazine en couturier Jaap Rijnbende. Alle hedendaagse kunstuitingen komen op Primavera aan bod. Het aanbod van de professionele galerieën, kunsthandelaren, antiquairs en juweliers uit binnen -en buitenland is van een hoog gehalte en kent een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. 

 

Ruin tachtig standhouders bieden een royale keuze uit hun collecties schilder -en beeldhouwkunst, keramiek, glas, juwelen, antiek en zilver, kaarten, manuscripten en prenten. Primavera probeert de beurs laagdrempelig te houden: niet voor de elite, maar voor een breed publiek. Dinsdag 24 februari vindt een First Choice avond plaats van 18.00 tot 22.00 uur voor genodigden. Tijdens de beursdagen zijn er gratis rondleidingen, is er muzikaal entertainment en vinden er allerlei activiteiten plaats. De deuren zijn open woensdag tot en met donderdag van 11.00 tot 22.00 uur, in het weekend tot 18.00 uur. Toegang kost € 10,=; kinderen tot 16 jaar mogen gratis mee; 65+ en CJP € 5,=.

Lees ook:Primavera 2011 in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Kunst verzoent culturen op Primavera Ahoy
Lees ook:Koningin bij heropening Portugese Synagoge Amsterdam
Lees ook:Kunst- en antiekbeurs ART BREDA 2015
Lees ook:Start herinrichting Museum Prinsenhof Delft

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>