Kunst- en antiekbeurs ART BREDA 2015

IMG_20161019_141246Van eerste paasdag (zondag 5 april) tot en met zondag 12 april is het Chasséveld in Breda het domein van de tweede editie van de kunst- en antiekbeurs ART BREDA (2016: klik hier). In een speciaal daarvoor gebouwd paviljoen tonen circa 90 kunst- en antiekhandelaren en galerieën uit Nederland, België en Duitsland hun collecties.

Te zien is onder meer: antiek, oude schilderkunst, 20e-eeuws design, Chinese kunst, Art Deco, klokken, juwelen en zilver. Daarnaast brengen 30 galerieën voor hedendaagse kunst werk van recentere datum. Voordat de beurs op 5 april opengaat, worden alle aangeboden kunstwerken beoordeeld door deskundigen, om kopers de garantie te kunnen bieden geen kat in de zak te hebben gekocht.

Het Bredase MOTI museum bouwt een pop-up tentoonstelling op de beursvloer. De beurs is te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur, woensdag tot 21.30 uur. Twee keer per dag is er een gratis rondleiding over de beurs, om 13.30 en om 15.30 uur.

 

Lees ook:Art en Antique Fair ‘s-Hertogenbosch 2014
Lees ook:Kunst- en antiekbeurs ART BREDA 2017 in voormalig Breda’s Museum
Lees ook:Kunst en antiekbeurs Den Bosch
Lees ook:KunstRAI 2015 in Amsterdam
Lees ook:ART & ANTIQUE FAIR in Autotron Rosmalen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>