ART & ANTIQUE FAIR in Autotron Rosmalen

IMG_20160518_134207Zondag 19 tot en met zondag 26 april is Autotron Rosmalen het domein van de 49e editie van de Art & Antique Fair ’s-Hertogenbosch (AF’s-H). Ruim 70 exposanten uit binnen- en buitenland presenteren hun collectie. De beurs biedt ‘Kunst van A tot Z’: hedendaagse kunst, moderne kunst, antiek en design. Daarnaast zijn er iedere dag masterclasses over kunst, cultuur, musea en antiek en blikt de beurs vooruit op de 500e sterfdag van Jeroen Bosch in 2016.

De Art & Antique Fair ’s-Hertogenbosch groeide in veertig jaar uit tot een groot evenement in Den Bosch. Stonden er in 1967 op de eerste editie zes antiquairs op kasteel Bouvigne bij Breda, nu is het uitgegroeid tot een kunstbeurs met zo’n 25.000 bezoekers. Het aandeel hedendaagse kunst en de interesse in Aziatische kunst groeide aanzienlijk. De beurs is iedere dag te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur, donderdag tot 21.00 uur en de laatste zondag tot 17.00 uur. Tickets: zie website. Tussen Den Bosch Centraal en Autotron Rosmalen rijden gratis pendelbussen.

Lees ook:Art & Antiques Fair ‘s-Hertogenbosch in Autotron
Lees ook:Art en Antique Fair ‘s-Hertogenbosch 2014
Lees ook:Art & Antique Fair ‘s-Hertogenbosch 2009
Lees ook:Kunst en antiekbeurs Den Bosch
Lees ook:ART BREDA 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>