Seasons en Picture Holland terug in Omniversum

IMG_20161012_135557Vanaf maandag 13 december 2010 komt in Omniversum Den Haag  na 22 jaar de publiekslieveling Seasons, de vier jaargetijden, terug. De grootbeeldfilm toont een klassieke reis door de lente, zomer, herfst en winter op de gelijknamige muziek van Vivaldi. Van maandag 13 tot en met woensdag 15 december speelt Les Esprit Animaux, een ensemble van studenten oude muziek aan het Koninklijk Conservatorium, live de soundtrack van de film (bron: persbericht). 

Als voorfilm komt nog een publieksfavoriet terug: Picture Holland, de eerste IMAX-productie die 25 jaar geleden in Omniversum (dat deze maand 25 jaar bestaat) werd gedraaid. De korte film van een kwartier toont Nederland als land van contrasten: van pittoreske oude haventjes tot moderne architectuur, van 17e-eeuwse windmolens tot bruisend Amsterdam in de jaren ’80 van de vorige eeuw. Het muziekensemble speelt eerst een kwartier zonder film en vervolgens 35 minuten bij de beelden van Seasons – de vier jaargetijden op het enorme scherm van Omniversum. Tickets: zie website.

Lees ook:South Pacific in Omniversum Den Haag
Lees ook:Van Gogh terug in Omniversum Den Haag
Lees ook:Kinderactiviteiten kerstvakantie 2010
Lees ook:Freeks Wildlife Weken vanaf 16 december in Omniversum Den Haag
Lees ook:Mad Science en Mysteries met de kerst in Omniversum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>