South Pacific in Omniversum Den Haag

IMG_20161012_135557Vanaf dinsdag 1 juli draait de grootbeeldfilm ‘South Pacific, het tropisch onderwaterparadijs’ in Omniversum in Den Haag. De zomerse familiefilm over de prachtige natuur van West-Papoea is minimaal een half jaar te zien in het Haagse koepeltheater. Van een kritisch testpubliek in Omniversum kreeg de film een 8.3, het hoogste cijfer ooit. De film speelt zich af op het afgelegen West-Papoea, waar de natuur boven en onder water bloeit. Jawi is een jonge, vrolijke eilandbewoner die zingt, ukelele speelt en oude tradities in ere houdt (bron: persbericht).

Hij neemt de kijkers mee op de boot Kalabia voor een ontdekkingsreis langs de tropische eilanden, laat ons het leven onder water zien en toont wat we kunnen doen om het rif en het kwetsbare zeeleven te beschermen. West-Papoea is een magische streek waar walvishaaien, zeeschildpadden, adelaarsroggen en andere bijzondere oceaanbewoners leven. Met meer dan tweeduizend diersoorten vormt dit exotische gebied ’s werelds meest diverse ecosysteem onder water. South Pacific, het tropisch onderwaterparadijs is een positieve film over het belang van leven in balans met de oceaan.

Op het 840 m² grote scherm van Omniversum – uitgerust met 36 luidsprekers, zeskanaals digitaal geluid en zes subwoofers voor voelbaar lage tonen – niet alleen een adembenemende, maar ook een inspirerende ervaring. De regisseurs van ‘South Pacific, het tropisch onderwaterparadijs’ zijn Stephen Judson ( Everest, The Alps ) en Greg MacGillivray ( The Living Sea, Dolphins), die twee keer werd genomineerd voor een Oscar. De soundtrack is van Steve Wood ( The Living Sea, Dolphins).

Lees ook:Valentijnskortingactie Omniversum: 20 % korting voor zoenende bezoekers
Lees ook:Globetrotter Filmfestival en masterclasses ‘Vloggen op Reis’ in Omniversum
Lees ook:Freeks Wildlife Weken vanaf 16 december in Omniversum Den Haag
Lees ook:Travel the World Filmfestival in Omniversum Den Haag
Lees ook:Van Gogh terug in Omniversum Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>