Nationale Art Deco Beurs 2010 in Den Haag

IMG_20161012_173922Donderdag 4 tot en met zondag 7 februari 2010 vindt in de Grote Kerk in Den Haag de Nationale Art Deco Beurs plaats, de publieksbeurs voor toegepast kunst en design uit de periode 1880-1980 (editie 2013: klik hier). Twee jaar geleden kocht het Haags Gemeentemuseum op deze beurs een zilveren servies van Kempen en Begeer. Niet alleen bezoekers met een welgevulde portemonnee, maar ook mensen met een bescheiden beurs kunnen hier iets van hun gading vinden.

 

Bijna de complete top aan galeries van Nederlandse Art Nouveau, Nieuwe Kunst, Art Deco, Jugendstil en Amsterdamse School en Design uit de periode 1880 tot 1980 is aanwezig, met daarnaast toonaangevende deelnemers uit België en Duitsland. Het aanbod is weer een stuk groter dan vorig jaar, mede door deelname van een aantal nieuwe galeries. De kwaliteit wordt bewaakt door een vijf leden tellende keuringscommissie: zij beoordelen voor de opening de objecten op echtheid, kwaliteit en conditie. Op de beurs is een restaurantterras aanwezig. De deuren staan open donderdag van 15.00 tot 22.00 uur, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 19.00 uur en zondag van 11.00 tot 18.00 uur. Toegang kost € 12,=, kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee. Kaarten zijn te koop aan de kassa van de Grote Kerk; de hoofdingang bevindt zich aan de Torenstraat (onder de toren, het landmark van de Hofstad).

Lees ook:Nationale Art Deco Beurs in Den Haag
Lees ook:Art Deco Beurs in Den Haag
Lees ook:Nationale Art Deco Beurs Den Haag 2011
Lees ook:Nationale Art Deco Beurs in Grote Kerk Den Haag
Lees ook:Kunst en Antiek Weekend Naarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>