Nationale Art Deco Beurs in Den Haag

Ieder jaar vindt eind januari in de Grote Kerk aan de Torenstraat in Den Haag de Nationale Art Deco Beurs plaats (2013: klik hier). De publieksbeurs voor toegepast kunst en design uit de periode 1880-1980 vindt plaats van donderdag 29 januari tot en met zondag 1 februari 2009. Bijna de complete top aan galeries van Nederlandse Art Nouveau, Nieuwe Kunst, Art Deco, Jugendstil en Amsterdamse School en Design van 1880 tot 1980 is aanwezig, met daarnaast toonaangevende deelnemers uit België en Duitsland.

 

Het aanbod is weer een stuk groter dan vorig jaar, mede door deelname van een aantal nieuwe galeries. De kwaliteit wordt bewaakt door een vijf leden tellende keuringscommissie: zij beoordelen voor de opening de objecten op echtheid, kwaliteit en conditie. Niet alles hoeft duur te zijn: ook een verzamelaar met een bescheiden beurs kan hier slagen. Op de beurs is een cateringterras aanwezig. De deuren staan open donderdag van 15.00 tot 22.00 uur, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 19.00 uur en zondag van 11.00 tot 18.00 uur. Toegang kost € 10,=, kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee.

Lees ook:Art Deco Beurs in Den Haag
Lees ook:Nationale Art Deco Beurs Den Haag 2011
Lees ook:Nationale Art Deco Beurs 2010 in Den Haag
Lees ook:Nationale Art Deco Beurs in Grote Kerk Den Haag
Lees ook:Twintigste editie Kunst & Antiek Weekend Naarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>