Kunst en Antiek Weekend Naarden

IMG_20160605_160345Donderdag 23 tot en met zondag 26 januari is de Grote Kerk in Naarden de 17e editie ‘een paradijs voor kunstliefhebbers met gevoel voor kwaliteit’, tijdens het Kunst & Antiek Weekend (2015; klik hier). De beurs staat bekend als een koopbeurs op hoog niveau en trekt ieder jaar een groot aantal bezoekers uit Nederland en België. Meer dan 65 galeries en kunsthandelaren presenteren een grote diversiteit aan oude, moderne en hedendaagse kunst. Alle gepresenteerde kunstobjecten zijn van tevoren door experts beoordeeld op echtheid en kwaliteit.

Naast kunst kopen en bekijken zijn er verschillende restaurant arrangementen en de Friday-night special, een borrel met dj en diner. Dit weekend wordt het Nationaal Donor Monument onthuld dat naast de Grote Kerk staat. Buiten de kerk, bekend om de jaarlijkse uitvoeringen van de Matthäus Passion,  staan veel galeries, antiek- en interieurwinkels in het vestingstadje. De beurs is te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot 21.30 uur. Parkeren kan gratis aan de noord- en zuidkant van de vesting; VOLVO Buitenweg verzorgt een gratis shuttle-service.

Lees ook:Kunst en Antiek Weekend Naarden 2015
Lees ook:Twintigste editie Kunst & Antiek Weekend Naarden
Lees ook:Kunst & Antiek Weekend Naarden 2016
Lees ook:Kunst & Antiek Weekend Naarden 2013
Lees ook:Kunst & Antiek Weekend Naarden

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kunst en Antiek Weekend Naarden

  1. J.F.L.Kalee

    weet ik tenminste waar ik zondag terecht kan.J.F.L.Kalee

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>