Kunst & Antiek Weekend Naarden

Van donderdag 22 tot en met zondag 25 januari 2009 is de Grote Kerk in Naarden voor de 12de keer het domein van het Kunst & Antiek Weekend. (2013: klik hier). Volgens de website staat ‘de uiterst sfeervolle beurs alom bekend om zijn hoge kwaliteit in een ongedwongen ambiance’. Daarnaast is het weekend een kweekvijver voor nieuwe jonge antiquairs en galeriehouders. Menig kunsthandelaar begon in Naarden ‘als groentje’. Ruim 40 toonaangevende antiquairs en kunsthandelaren uit Nederland en België tonen hun collectie meubelen, zilver, juwelen, schilderijen, tekeningen en prenten. Maar ook aardewerk, porselein en kristal ontbreken niet.

 

Verschillende galeries tonen hedendaagse kunst en volkskunst. Alle bezoekers ontvangen het beursmagazine: in deze catalogus geven alle exposanten hun eigen advies over het onderhouden en aanschaffen van kunst. In het oude vestingstadje zijn verschillende interieur -en antiekzaken, die naast de Grote Kerk zeker het bezoeken waard zijn. Zondag is ook het  van Jan des Bouvrie open voor het publiek.

Lees ook:Twintigste editie Kunst & Antiek Weekend Naarden
Lees ook:Kunst & Antiek Weekend Naarden 2016
Lees ook:Kunst en Antiek Weekend Naarden
Lees ook:Kunst en Antiek Weekend Naarden 2015
Lees ook:Kunst- en Antiekweekend Naarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>