‘Thriller Live’ in Heineken Music Hall

IMG_20160518_141019Donderdag 19 en vrijdag 20 november 2009 presenteert de Heineken Music Hall in Amsterdam ‘Thriller Live’, een eerbetoon aan King of Pop  Michael Jackson (klik hier voor de trailer). De succesvolle show uit het Londense West End is een ruim twee uur durende wervelende show met een topcast van meer dan twintig dansers, zangers en een live band. De show toert al sinds 2006 met veel succes rond door Europa en was in april 2007 ook al in de Heineken Music Hall te zien. Na zijn plotselinge overlijden op 25 juni 2009 jaagt de hele wereld op de rechten van dit unieke eerbetoon. ‘Thriller Live’ put niet alleen uit het best verkochte album alles tijden, goed voor acht Grammy Awards, maar brengt het allerbeste uit drie decennia Michael Jackson.

Onvergetelijke nummers uit zijn jeugdjaren bij de Jackson Five (‘Can You Feel It’, ‘I Want You Back’ en ‘I’ll Be There’) en zijn beste solohits (zoals: ‘Thriller’, ‘Beat It’, ‘Earth Song’ en ‘Billie Jean’) zorgen ervoor dat het publiek niet stil blijft zitten. De show is één grote verzameling ‘greatest hits’, maar belooft ook een uitbundig dansfeest te worden: voor iedere Michael Jackson fan een unieke kans om zich nog eenmaal te laten meeslepen door het muziek –en dansfenomeen. De show begint om 20.00 uur; de deuren gaan open om 18.30 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:‘Thriller Live’ in Heineken Music Hall
Lees ook:The Jackson’s in Heineken Music Hall Amsterdam
Lees ook:Michael Jackson – The Immortal World Tour in Ziggo Dome Amsterdam
Lees ook:Sky City Festival in Amsterdam Zuidoost
Lees ook:The Jacksons woensdag 30 juli in Paradiso

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>