The Jackson’s in Heineken Music Hall Amsterdam

IMG_20160518_141019Donderdag 7 maart 2013, een dag voor Michael Jackson – The Immortal Tour voor drie dagen neerstrijkt in de Ziggo Dome, treden The Jacksons op een steenworp afstand op in de Heineken Music Hall, tegenover de Amsterdam ArenA. De broers van de in 2009 overleden Michael Jackon hebben hun werk hervat als groep die in de jaren ’70 en ’80 één van de toonaangevende muzikale acts ter wereld waren. Nog altijd zijn nummers als ABC, Blame it on the Boogie en I’ll Be There gewilde dancefloor-killers.

Al snel na het overlijden van Michael in juni 2009 werkten zijn broers Jackie, Jermaine, Marlin en Tito aan een tournee als eerbetoon aan de superster die afgelopen zomer door Noord-Amerika toerde als The Jacksons Unity Tour Summer 2012. Dat had zo’n succes, dat de broers besloten ook buiten Noord-Amerika te gaan toeren. Na de bejubelde gastoptredens bij de Night of the Proms komt de Unity Tour 2013 naar Amsterdam. De show begint om 20.20 uur; de deuren gaan open om 18.30 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:The Jacksons woensdag 30 juli in Paradiso
Lees ook:Michael Jackson – The Immortal World Tour in Ziggo Dome Amsterdam
Lees ook:‘Thriller Live’ in Heineken Music Hall
Lees ook:‘Thriller Live’ in Heineken Music Hall
Lees ook:Artiesten eren Michael Jackson in Paradiso

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>