Art & Antique Fair Den Bosch

Van vrijdag 11 tot en met zondag 20 april 2008 vindt in de Brabanthallen in Den Bosch de 42e Art & Antique Fair ’s-Hertogenbosch plaats (editie 2011: klik hier). De oudste kunst -en antiekbeurs van Nederland begon in 1967 met zes antiquairs in kasteel Bouvigne in Breda. Inmiddels is het uitgegroeid tot een groot evenement in Den Bosch met maar liefst 90 vooraanstaande exposanten uit Nederland, België en Duitsland. De kwaliteit is hoog en de verscheidenheid groot: van kunstwerken van twee eeuwen voor Christus tot objecten van nu. Het aandeel hedendaagse kunst is toegenomen en de belangstelling voor Aziatische kunst groeit. Een keuringscommissie van 85 experts bewaakt de kwaliteit, conditie en authenticiteit van het aanbod. Zie ook ‘laatste nieuwtjes‘.  Click here for an English summary, deutschen Auszug, extrait français.

 

Rondom acht pleinen staan de 90 exposanten uit binnen –en buitenland gegroepeerd. Er zijn verschillende horecaplekken, rustpunten en er klinkt sfeervolle muziek. Het draagt bij tot de gemoedelijke sfeer, waarom de Art & Antiques Fair Den Bosch bekend staat. Daarnaast zorgen een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit, samen met de toegankelijkheid voor kunst -en antiekliefhebbers, voor het succes van deze beurs. De Fair is iedere dag te bezoeken van 11.00 tot 19.00 uur, donderdag tot 22.00 uur en de laatste dag tot 18.00 uur. Een dagkaart kost € 12,50; 65 plussers en CJP € 10,=. Kinderen tot 14 jaar mogen gratis mee. Een passe-partout kost € 30,=. Op vrijdag 11 april begint in de Brabanthallen ook StampPassion: een internationale postzegelbeurs die drie dagen duurt. Zie ook ‘TEFAF Maastricht’.

Lees ook:Art & Antique Fair ‘s-Hertogenbosch 2009
Lees ook:Art & Antique Fair 2011 in Den Bosch
Lees ook:Kunst en antiekbeurs Den Bosch
Lees ook:Art & Antiques Fair ’s-Hertogenbosch 2010
Lees ook:ART & ANTIQUE FAIR in Autotron Rosmalen

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Art & Antique Fair Den Bosch

  1. Pingback: Art & Antique Fair: ‘liever kunst kopen dan beleggen’ | Eropuit

  2. Pingback: Art Amsterdam 2008 in de RAI | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>