André Hazes zou vandaag 65 zijn geworden – feestelijk herdenken in Paradiso

IMG_20160511_190451Donderdag 30 juni zou André Hazes 65 jaar zijn geworden. de beroemde volkszanger overleed in 2004. Donderdagmiddag spelen de beiaardiers van vier Amsterdamse kerken een van zijn bekendste nummers: Bloed, zweet en tranen. De Westertoren is 0m 15.00 uur als eerste aan de beurt. Daarna volgen de Munt, de Zuidertoren en tot slot (om 16.30 uur) de Oudekerkstoren.

De Amsterdamse poptempel Paradiso wordt vandaag omgetoverd tot ‘een Leidseplein in het klein waar we een pilsje doen op zijn leven en zijn muziek’, meldt de organisatie. De ‘André Hazes avond’ begint om 19.30 uur met een optreden van zijn dochter Roxeanne Hazes. Vanavond zal in de talkshow RTL Late Night voor het eerst een nieuw nummer van Hazes te horen zijn: Op de schoorsteen staat een foto, dat werd opgenomen voor het album ‘n Vriend uit 1980.

Lees ook:Holland zingt Hazes in Ziggo Dome
Lees ook:André Hazes 10 jaar geleden overleden
Lees ook:‘Samen met Dre’: André Hazes in de Arena
Lees ook:Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome
Lees ook:Draai van de Kaai 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>