Holland zingt Hazes in Ziggo Dome

20111208_ziggo_dome[1]Vrijdag 28 tot en met zondag 30 maart schudt de Ziggo Dome in Amsterdam op haar grondvesten tijdens de tweede editie van is Holland zingt Hazes (trailer: klik hier). In juni 2013 had de show zo’n daverend succes, dat smaakte naar meer. De show is een ode aan het leven en de muziek van André Hazes aan de hand van zijn meest populaire nummers. Een meezingconcert voor jong en oud, van trouwe fans tot de nieuwe generatie.

Holland zingt Hazes 2 heeft een nieuwe line-up, onder wie Jeroen van der Boom, Gerard Joling, Simone Kleinsma, Danny de Munk, Anita Meyer, Xander de Buisonjé en Karin Bloemen. De kinderen van de in 2004 overleden Amsterdamse volkszanger, Roxeanne en André Hazes Junior, vervullen ook dit keer een belangrijke rol. De shows starten om 20.00 uur (zaal open om 18.30 uur), op zondag is er een extra matinée (14.00 uur, zaal open om 12.30 uur) en de show op zaterdag 29 maart is uitverkocht. Tickets: zie website.

Lees ook:Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome
Lees ook:‘Samen met Dre’: André Hazes in de Arena
Lees ook:André Hazes 10 jaar geleden overleden
Lees ook:Twintigste Vrienden van Amstel in Ahoy
Lees ook:TROS Muziekfeest op het Plein in Steenwijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>