‘Samen met Dre’: André Hazes in de Arena

IMG_20160410_134546Tussen de Drie Toppers in komt een concert rondom de in 2004 overleden André Hazes in de Amsterdam Arena. Froger, Geer & Goor zingen en swingen op 23, 24 en 27 mei; maandag 26 mei staat op het programma: ‘Samen met Dré in concert’. Bekende Nederlandse artiesten zingen duetten met de legendarische volkszanger André Hazes. Door moderne technieken is dat mogelijk: de in 2004 gestorven zanger zingt vanaf videoschermen postuum duetten met artiesten die live op het podium staan. De teksten van alle liedjes worden ook op het scherm geprojecteerd: iedereen kan dus uit volle borst meezingen.

Een groot live orkest, een showballet en special effects maken de show compleet, naast grote artiesten, zoals: Frans Bauer, Gerard Joling, Marianne Weber, Xander de Buisonjé, Karin Bloemen, Trijntje Oosterhuis, André Hazes Jr. en Roxeanne Hazes. Het stadion gaat open om 19.30 uur. Het concert begint rond 21.00 uur. In verband met verwachte files wordt iedereen aangeraden om vroeg te komen. Tickets voor op het veld en voor de goedkoopste plaatsen van de eerste ring zijn uitverkocht, maar andere tickets zijn er nog wel.

Lees ook:Holland zingt Hazes in Ziggo Dome
Lees ook:Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome
Lees ook:TROS Muziekfeest op De Markt in Den Bosch
Lees ook:Twintigste Vrienden van Amstel in Ahoy
Lees ook:Vrienden van Amstel LIVE! 2012 In Ahoy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>