Havendagen Terneuzen – 24 t/m 26 juni

IMG_20160531_135831Vrijdag 24 tot en met zondag 26 juni beleeft Terneuzen de 36e editie van de Havendagen Terneuzen. De grootste havenstad van Zeeuws-Vlaanderen brengt met deze feestdagen een ode aan de Schelde, met activiteiten ‘die de verbinding met de haven en het water leggen’.  Het programma biedt onder meer kermis, de Havenmarkt, de Havenloop, rondvaarten, schepen bezichtigen, Vlootschouw, uiteenlopende wedstrijden, muzikale acts en vuurwerk op zaterdag.

Zie ook: VL.Loggerfestival Vlaardingen

Vrijdag openen de Havendagen om 17.00 uur, met de bekendmaking van de Havenman/vrouw, een Vlootschouw om 18.00 uur, voorrondes van de roeiwedstrijden op zaterdag en optredens van onder meer Andre Hazes Jr. en Peter Beense. Zaterdag begint om 10.00 uur met de CityRun en de opening van de Havenmarkt, die er ook op zondag is. Op beide dagen zijn er rondvaarten en kunnen schepen worden bezichtigd. Zaterdag 18.00 uur begint de finale van de roeiwedstrijden en om 23.00 uur een vuurwerkshow. Muzikaal vertier is er van onder meer Xander de Buisonjé, Belle Perez en Diva’s of Dance. Zondag zijn er vanaf 12.00 uur rondvluchten met een helikopter. Jan Keizer en Annie Schilder sluiten de Havendagen tussen 17.30 en 18.00 uur af.

Lees ook:Havendagen Terneuzen: een ode aan de Schelde
Lees ook:Havendagen Terneuzen 2014
Lees ook:Havendagen Terneuzen 2009
Lees ook:Havendagen Terneuzen 2010
Lees ook:Havendagen Terneuzen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>