Havendagen Terneuzen 2010

Terneuzen is vrijdag 25 tot en met zondag 27 juni 2010 het decor van de 30e editie van de Havendagen Terneuzen (2012: klik hier), met een aantrekkelijk jubileumprogramma met rondvaarten, bijzondere schepen, markten, de jaarlijkse roeiwedstrijden, de Koninklijke Marine en entertainment: kermis, straattheater, shantykoren en helikopterrondvluchten. De jubileumeditie telt gratis optredens van tal van artiesten, met als topper Nick & Simon op zondag als afsluiting van de Havendagen.

 

Vrijdag begint de kermis op het Haventerrein en de Havenmark in de Haven. Vanaf 22.45 uur spat vuurwerk de lucht in vanaf de Pier en daarna treedt Peter Beense op in de tent op het Veerplein. Zaterdagavond treden Corry Konings en Lee Towers in de tent aan de Rondweg. Zondag treden in diezelfde tent onder andere Wilfred, Imca Marina en Albertina op. Op het Veerplein staan onder meer de 3J’s en Nick & Simon. Daarna begint om 18.30 uur begint de vlootschouw op de Westerschelde: het defilé van maritiem Terneuzen ter afsluiting van de Havendagen. Het weer zal geen spelbreker worden: dat wordt prachtig.

Lees ook:Havendagen Terneuzen 2009
Lees ook:Havendagen Terneuzen
Lees ook:Havendagen Terneuzen 2014
Lees ook:Havendagen Terneuzen – 24 t/m 26 juni
Lees ook:Havendagen Terneuzen: een ode aan de Schelde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>