Dauwpop 2013 in Hellendoorn

dauwpop_622322h[1]Dauwpop is misschien wel het meest bekende popfestival op Hemelvaartsdag: in het Overijsselse Hellendoorn, zo’n 15 kilometer ten westen van Almelo. Donderdag 9 mei 2013 vindt in de bossen bij Hellendoorn de 19e editie plaats van het popfestival. De naam ‘Dauwpop’ verwijst naar dauwtrappen, sinds mensenheugenis een traditie op Hemelvaartsdag. Op het festivalterrein aan de Luttenburgerweg staan meerdere podia: de Jupiler Mainstage, het Enge Bos, de Jack Daniëls Barn, King King en de Dance Kuil.

Daarnaast is er een festivalmarkt en is er volop catering. De line-up is ook dit jaar weer indrukwekkend, met onder meer Blaudzun, Don Diablo, Caro Eemerald, Kaiser Chief’s en Back to the 90’s. Het is niet toegestaan om te kamperen of om rondom het terrein van Dauwpop, maar er zijn genoeg campings en andere slaapplekken in de buurt. Het terrein gaat om 12.00 open; het programma duurt van 12.30 tot ongeveer 23.00 uur. Tickets: zie website. Er rijden pendelbussen vanaf het NS-station Nijverdal.

Lees ook:Dauwpop 2012
Lees ook:Dauwpop Hellendoorn 2011
Lees ook:Dauwpop Hellendoorn
Lees ook:Dauwpop 2010 in Hellendoorn
Lees ook:Dauwpop Hellendoorn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>