Dauwpop Hellendoorn 2011

Donderdag 2 juni 2011 vindt in de bossen bij Hellendoorn het jaarlijkse openlucht popfestival Dauwpop plaats: op Hemelvaartsdag (2013: klik hier). Het belooft  een lekker voorjaarsweertje te worden: droog en niet te heet. Op het festivalterrein staan meerdere podia: de Jupiler Mainstage, het Enge Bospodium, de Surprisestage en de Jägermeister Dance Arena.  Daarnaast is er een festivalmarkt, zijn er theateract en is er volop catering (eigen eten en drinken wordt bij de ingang in beslag genomen).

 

Popgroepen en artiesten uit binnen -en buitenland, zoals Racoon, The Cult, The Baseballs, Dazzled Kid, Triggerfinger, Tim Knol, Go Back To The Zoo, Kraak en Smaak, Dewolff en De Jeugd van Tegenwoordig brengen een breed muzikaal scala. Het is niet toegestaan om te kamperen of om rondom de Dauwpop terreinen, maar we zijn genoeg campings en andere slaapplekken in de buurt. Het terrein gaat om 10.30 open; het programma duurt van 11.15 tot 22.00 uur. Van 09.30 tot 23.00 uur rijden er pendelbussen vanaf de stations Nijverdal en Nijverdal-West.

Lees ook:Dauwpop Hellendoorn
Lees ook:Dauwpop Hellendoorn
Lees ook:Dauwpop 2010 in Hellendoorn
Lees ook:Dauwpop 2013 in Hellendoorn
Lees ook:Finale 538 voor Warchild in Groningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>