Bavaria Open Air gaat verder als Brabant Open Air

IMG_20160516_111430 2Na vier jaar verhuist Bavaria Open Air van het terrein van de bierbrouwer in Lieshout naar Strijp-S in Eindhoven en gaat verder onder de naam Brabant Open Air. Vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus 2012 vindt het voor de vijfde keer plaats: weliswaar onder de nieuwe naam en op een andere locatie, maar net als vorige edities met een indrukwekkend programma met grote namen.

Guus Meeuwis en Gerard Ekdom openen het festival op vrijdag. Guus Meeuwis is na Rowen Hèze de publiekstrekker op het hoofdpodium op Strijp-S, 3FM-dj Gerard Ekdom draait op beide dagen van 0.00 tot 4.00 uur op de afterparty’s in het naastgelegen Klokgebouw. Daarnaast is 3FM mediapartner van het festival. Zondag zijn er optredens van onder meer Miss Montreal, Racoon en de Simple Minds. Het terrein gaat zaterdag om 19.00 uur open, op zondag om 12.00 uur. In het Klokgebouw vinden zondagmiddag en het begin van de avond seminars plaats: ‘Music & Brains’. Tickets: zie website. Het festivalterrein ligt 50 meter van station Eindhoven-Beukenlaan. De NS biedt combitickets aan.  

Lees ook:Concert at SEA 2013
Lees ook:Appelpop 2012 in Tiel
Lees ook:Tweede serie Vrienden van Amstel Live in Ahoy
Lees ook:Vrienden van Amstel LIVE! 2014 in Ahoy
Lees ook:Glemmer Beach Festival in Lemmer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>