Tribute festival Peelpop 2012 in Boekel

Zaterdag 3 maart 2011 vindt in Boekel (tussen Oss en Eindhoven) de vierde editie plaats van Peelpop, het tribute festival dat sinds drie jaar elke tweede zaterdag na carnaval plaatsvindt. Vanaf 19.00 uur is manege de Rietvenne aan de Scheidingsweg het decor van tribute bands uit eigen land en de Peel, maar ook uit Duitsland en Engeland. Openingsact is het folk-project The Seegers, met vijftien muzikanten uit de regio. Op heel eigen wijze brengen ze de akoestische cd van Bruce Springsteen ‘We Shall Overcome’.

De tweede band komt uit Duitsland: de Black Thunder Ladies, met repertoire van de legendarische AC/DC. De derde groep is Grohl, een tribute die helemaal is gewijd aan Dave Grohl, een rockheld die doorbrak met Nirvana en meewerkte aan het succes van  de Foo Fighters. De vierde act is een elfkoppige formatie die het oeuvre van Tina Turner ten gehore brengt. De afsluiter van Peelpop 2012 is de Coldplay tribute band uit Engeland. Tickets: zie website.

Lees ook:Peelpop 2011 in Boekel
Lees ook:Peelpop 2010
Lees ook:The Bootleg Beatles toeren door Nederland
Lees ook:Muse in Goffertpark Nijmegen
Lees ook:Kadefeesten Maastricht 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>