Kadefeesten Maastricht 2011

Vrijdag 29 en zaterdag 30 juli is de Kesselskade in Maastricht  het decor van de jaarlijkse Kadefeesten: een grootse show met topartiesten (2015: klik hier). Vrijdag heeft Maastricht een landelijke primeur want dan wordt voor het eerst Roze Vrijdag gehouden, in samenwerking met COC Limburg, met optredens van Anita Meyer, de Bitse band The Village Boyz (Village People Tribute) en DJ Frau Rosenrot. Het idee is om deze Roze Vrijdag jaarlijks te integreren in de Kadefeesten, zoals dat met Roze Maandag tijdens de kermis in Tilburg het geval is.

 

Zaterdag gaat het festival ‘trök in d’n tied’, onder meer met een parodie op Engelbert Humperdinck: Henk de Jager als ‘The Dutch Tom Jones’ en de Duitse Bee Gees Tribute band ‘Night Fever’. Het programma begint beide avonden om 20.00 uur en eindigt om 01.00 uur.

Lees ook:Kamper Kadefeesten
Lees ook:EK Vrouwenvoetbal: Nederland-België in Tilburg
Lees ook:Kadefeesten Maastricht 2015
Lees ook:De Tilburgse Kermis 2013
Lees ook:Vrijdag 22 juli begint de Tilburgse kermis – de grootste van de belelux

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>