Tropicana van Holiday on Ice alleen nog te zien in Zwolle

Holiday on Ice toert door Nederland met haar nieuwste show ‘Tropicana– the Passion Tour’: een muzikale reis waarin passie, liefde en dans centraal staat (eind 2013: klik hier). De show stond eerder in het Beursgebouw in Eindhoven, de Amsterdamse RAI, MECC Maastricht en de Utrechtse Jaarbeurs en is nog te zien in Zwolle: woensdag 4 tot en met zondag 8 januari 2012 in de IJsselhallen, met de Medini Brothers als speciale gasten. 

Of de special guest tot nu toe, ex-profwielrenner Michael Boogerd is ook in Zwolle van de partij, meldt de organisatie (zie onder ‘reactie’).  Vooraf was aangekondigd dat hij alle Nederlandse voorstellingen mee zou draaien. Dit jaar won hij samen met zijn schaatspartner Darya Nucci het televisieprogramma ‘Sterren dansen op het ijs’. De ijsrevue is opgericht in 1943, maar weet ieder jaar een nieuw spektakel te brengen met de beste schaatsers van het moment.

Lees ook:Holiday on Ice toert met Tropicana door het land
Lees ook:Holiday on Ice met Tropicana in de RAI
Lees ook:Zesdaagse van Rotterdam 2013
Lees ook:René en Maxim Froger guest stars bij première Holiday On Ice
Lees ook:De 40e Stork Nacht van Hengelo

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tropicana van Holiday on Ice alleen nog te zien in Zwolle

  1. Holiday on Ice

    Special guest Michael Boogerd zal samen met Darya ook in Zwolle de sterren van de hemel schaatsen. De Medini Brothers zullen ook een spectaculair optreden neerzetten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>