Zesdaagse van Rotterdam 2013

Donderdag 3 tot en met dinsdag 8 januari 2013 is Sportpaleis Ahoy het domein van de 31e editie van de Zesdaagse van Rotterdam (2014: klik hier). Het wielerspektakel ‘mag zich tot de beste Zesdaagsen van de wereld rekenen’, meldt de website: een mix van topsport met show en entertainment.

Op het programma staan onder meer koppelkoersen, de vrouwenzesdaagse en wedstrijden voor jonge talenten. Daarnaast is er een sprintprogramma van Olympische klasse, waarbij elke dag vier topsprinters met elkaar strijden om de Spring Masters-titel: Jason Kenny, Grégory Baugé, Teun Mulder en Sir Chris Hoy. De Nederlandse beatgroep The Kik verzorgt als huisband optredens en begeleidt de wedstrijden. Op zaterdag 5 januari is er een afscheidsavond voor Joop Zijlaard, alias ‘de gouden snor’: samen met wedstrijdrenners, jongeren en een aantal coryfeeën (onder wie Michael Boogerd en Koos Moerenhout) zal hij zijn laatste rondjes rijden. Societyzanger Ger Vos zorgt tijdens het afscheid voor muzikaal vertier. Tijdens de Zesdaagse zijn er op de 1e ring in het Sportpaleis verschillende nevenactiviteiten, zoals signeersessies, een quiz en wedstrijd raden. Het voorprogramma start iedere dag om 17.00 uur (zondag om 10 uur); het hoofdprogramma begint een uur later. Alle dagen eindigt het programma rond middernacht, op zondag om 17.00 uur. uur).

Lees ook:Donderdag 7 januari start 34e Zesdaagse van Rotterdam
Lees ook:Zesdaagse van Rotterdam 2011
Lees ook:Rabobank Zesdaagse van Rotterdam
Lees ook:Rabobank Zesdaagse Rotterdam 2012
Lees ook:De zesdaagse van Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>