Circus Renz terug in Haarlem

Vrijdag 23 december 2011 tot en met donderdag 5 januari 2012 is Circus Renz terug als kerstcircus in Haarlem en heeft haar tenten opgeslagen tegenover Ikea aan de Veerdplas (mei 2012: klik hier). Het Nederlands Nationaal Circus Herman Renz viert honderd jaar circustraditie en pakt groot uit met de jubileumvoorstelling ‘Celebration’: een kleurrijke show met een keur aan internationale artiesten. Verrassende circusacts en bijzondere dierennummers, geïnspireerd op de geschiedenis van het klassieke circus. De show is een ode aan het klassieke circus mét dieren.

 

Circus Renz hecht veel waarde aan goede behandeling van dieren en presenteert alleen diervriendelijke shows. Tom Dieck jr. is terug met zijn act met vijf leeuwen, waarvoor hij de ‘Bronzen Clown’ won op het prestigieuze circusfestival van Monte Carlo. Krachtpatsers uit Cuba, Tamara aan de trapeze, de vrolijke clowns Miko & Frenky, de razendsnelle jongleur Karl Ramwell en de zeeleeuwen van Ingo Stiebner. Danseressen, een live orkest en een flitsende lichtshow maken het programma compleet. Snelle changementen zijn een teken dat het team perfect samenwerkt. Een aanrader tjdens de kerstvakantie! Voorstellingsdata en tickets: zie website.

Lees ook:Circus Renz terug in Amsterdam
Lees ook:Circus Renz in Amsterdam
Lees ook:Circus Herman Renz toert door Nederland
Lees ook:Circusfestival ‘Circo Circolo’
Lees ook:Circus Renz in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>