Circus Herman Renz toert door Nederland

Ieder jaar toert Circus Herman Renz van april tot januari door Nederland en staat dinsdag 8 tot en met zondag 13 mei 2012 (Moederdag) op het Bakkenes terrein aan de Havenweg in Apeldoorn. Daarna volgt Mierlo (tussen Eindhoven en Helmond): maandag 14 tot en met woensdag 16 mei op de Santheuvel. Van donderdag 17 tot en met zondag 20 mei staat het circus op het Bekkerveld in Heerlen en van dinsdag 22 tot en met maandag 28 mei bij het Gelredome in Arnhem. Daarna volgt Rotterdam: van dinsdag 29 mei tot en met zondag 3 juni op het Lloyd Multiplein aan de Schiehaven.

 

Het Nederlands Nationaal Circus Herman Renz vierde vorig jaar een eeuw circustraditie en komt nu met de nieuwe show ‘Sensations’. Nog nooit waren in één show tegelijk zo veel bekroonde acts in en boven de circuspiste te bewonderen, belooft de aankondiging: een circusshow voor jong en oud. De ruim 85 medewerkers met twaalf nationaliteiten reizen van begin april tot begin januari door heel het land en geven in circa 40 steden en dorpen zo’n 350 voorstellingen. Wanneer alles is opgebouwd, bestaat de circusstad uit de hoofdtent, een foyertent, woonwagens, dierenwagens, stallen en materiaalwagens. De opbouw van de hoofdtent is in acht uur volbracht, als het weer meezit. De afbouw gaat vlotter: 3 uur. Dit seizoen reizen meer dan 25 dieren mee, waaronder tijgers, leeuwen, Arabische hengsten, varkentjes en duiven. Renz hecht veel waarde aan goede behandeling van dieren en presenteert alleen diervriendelijke shows. Tickets en tijden: zie website.

Lees ook:Circus Renz terug in Haarlem
Lees ook:Circus Renz terug in Amsterdam
Lees ook:Circus Renz in Amsterdam
Lees ook:Na 115 jaar valt doek voor Circus Herman Renz
Lees ook:Circus Renz in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>