Kerstsamenzang Haarlem 2011

Op kerstnacht, zaterdag 24 december 2011, vindt in Haarlem de traditionele Kerstsamenzang plaats (2012: klik hier). Vorig jaar in de kou en een pak sneeuw; dit jaar belooft het een zachte, groene editie te worden op de Grote Markt. Honderden mensen komen daarheen om gezamenlijk kerstliederen te zingen. Om 23.00 uur begint de nachtmis in de Grote of Sint Bavo Kerk aan de Grote Markt (niet te verwarren met de nachtmis in de Rooms-katholieke Kathedraal aan de Leidsegracht aan de westkant van de binnenstad van Haarlem). Daarna begint rond middernacht de kerstsamenzang op het plein.

Veel informatie is op internet dit jaar niet te vinden. Normaal gesproken bestaat het repertoire altijd uit traditionele, religieuze kerstliederen en moderne en populaire kerstsongs, zijn er gastoptredens en is bij Glühweinstands op het plein een speciale kerstkrant verkrijgbaar met alle teksten van de liederen.

Lees ook:Kerstsamenzang Haarlem 2010
Lees ook:Kerstsamenzang Haarlem
Lees ook:Kerstzang Haarlem 2012
Lees ook:Samenzang op kerstavond in Haarlem
Lees ook:Kerstsamenzang in Haarlem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>