Breda Zomerfestival Ginneken 2010

IMG_20161019_141246Woensdag 1 tot en met zondag 5 september 2010 is het vijf dagen feest in Breda, tijdens de 42e editie van Zomerfestival Ginneken in Breda. Thema dit jaar is ‘Retro Rockers in Rollende Rollercoasters’: de wereld van pink cadillacs, rock ’n roll, vetkuiven en petticoats. Dit jaar vindt de ‘Brakkenbarade’ voor kinderen tot 15 jaar niet op zaterdag plaats, maar op woensdag van 14.00 tot 17.30 uur. De organisatie koos hiervoor om de activiteiten beter te spreiden.

Zie ook: Breda Hippique 2010.

 

Er is een uitgebreid programma met onder andere de hobby –en curiosamarkt, de kunstmarkt, de natuurmarkt, de thuismarkt en de retrobraderie. braderie en hobby- en curiosamarkt, straattheater op zondag, ‘Plein Air aan de Mark’ met landschapsschilders  en dichters, en drie podia met artiesten en een kunstmarkt op zondag. Dan speelt theatergezelschap ‘Dansnest’ ook een gratis theatervoorstelling in het Valkrust Park. Kasteel Bouvigne opent van 11.00 tot 16.00 uur op zondag 5 september de deuren van het kasteel en de bijbehorende tuinen; de toegang is gratis. Het Duivelsbrugconcert gaat net als vorig jaar niet door en wordt opnieuw een jaar verschoven. Het festival vindt altijd tijdens de laatste week van de zomervakantie plaats, op de Ginnekenmarkt, Duivelsbruglaan, Ginnekenweg, Raadhuisstraat, Viandenlaan en Schoolakkerplein. Voorgaande edities kwamen er zo’n 80.000 bezoekers op de gratis feestweek af, dagelijks te bezoeken van 14.00 tot 22.00 uur; zondag van 13.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Breda Zomerfestival Ginneken
Lees ook:Breda Zomerfestival Ginneken
Lees ook:Kasteel de Haar: Smaak van Italië
Lees ook:Spanjaardsgat festival 2013 in Breda
Lees ook:Popfestival Breda Barst

1 Reacties // Reageer

One thought on “Breda Zomerfestival Ginneken 2010

  1. Harvest Fair

    Ook een leuke Brabantse gelegenheid >

    Titel: Harvest Fair
    Rubriek: Evenement
    Korte omschrijving: een jaarlijks vierdaags “buitengewoon leven” evenement in de zomer
    Datum: 16 t/m 19 juni 2011
    Website: http://www.harvestfair.nl , http://www.harvestfair.be

    Lange omschrijving:
    De Harvest Fair is een jaarlijks country & living evenement op het prachtige Landgoed Wouwse Plantage. Op deze schilderachtige locatie met zijn monumentale panden kunnen bezoekers vier dagen lang kijken, voelen, proeven en genieten op het gebied van buitenleven en wonen. Met het thema “Buitengewoon leven” wordt de gemoedelijkheid en gezelligheid van het Brabantse leven uitgedragen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>