Breda Hippique 2010

IMG_20161019_141246Donderdag 2 tot en met zondag 5 september 2010 vindt de editie plaats van Breda Hippique op landgoed de Prinsenhoeve, een van de grootste hippische outdoor evenementen van Nederland (editie 2011: klik hier). De toegang is gratis. Dit jaar biedt het toernooi een topprogramma met belangrijke internationale kwalificatiewedstrijden voor vierspannen en eventing, de FEI Wereldkampioenschappen Aangepast Sporten mennen en het Nederlands Kampioenschap Eventing.

Zie ook: Breda Zomerfestival Ginneken.

Daarnaast zijn er nationale rubrieken springen en dressuur. Programma: zie website. Voor de voltallige Nederlandse hippische top is Breda Hippique het Farewell moment van alle hippische topsporters en coaches die ons land vertegenwoordigen tijdens de Wereldruiterspelen, eind september in Kentucky (USA). Verder zijn er themadagen (zoals de Ladies Day op zondag) de Outdoor Fair en het Rabo Kids Village. Zaterdag bezoekt de koningin de wedstrijden. Ze woont het internationale vierspannen toernooi bij en een deel van het officiële Farewell Moment.

Lees ook:Outdoor Brabant – opvolger van Breda Hippique
Lees ook:Breda Hippique: gratis
Lees ook:Outdoor Brabant 2014 in Breda
Lees ook:Middachten: Kasteelfair en Concours Hippique
Lees ook:Outdoor Gelderland 2011 bij kasteel Middachten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>