Corso –en gondelfeest Vollenhove en Giethoorn

Vollenhove en Giethoorn, twee stadjes in de Kop van Overijssel, maken zich op voor het jaarlijkse corso –en gondelfeest op zaterdag 28 augustus 2010 (editie 2013: klik hier). In Vollenhove begint het voorprogramma van het corso om 13.00 uur met dweilorkesten in de binnenstad. Om 14.00 uur begint het Middagcorso en om 20.30 uur het Avondcorso. Er wordt entree gevraagd.

De verlichte Gondelvaart in Giethoorn (editie 2013: klik hier) begint om 18.00 uur met een Floating Parade met dweilorkesten. Om 20.30 uur begint de echte Gondelvaart bij de Maaiensteeg. De laatste gondel zal het eindpunt aan de Kerkweg rond 23.30 uur bereiken. Het parcours volgt de Dorpsgracht; vanaf het voetpad is de Gondelvaart goed te zien. Ook hier wordt entree geheven. Het Gondelbal vanaf 23.00 uur is gratis toegankelijk. Bruggen, tuinen en gevels zijn verlicht en er staat een feesttent en kermis op de parkeerplaats achter de Hylkemaweg.

Lees ook:Verlichte gondelvaart Giethoorn
Lees ook:Gondelvaart Giethoorn 2011
Lees ook:Verlichte Gondelvaart van Giethoorn
Lees ook:Zaterdag 27 augustus: Verlichte Gondelvaart Giethoorn
Lees ook:Verlichte Gondelvaart Giethoorn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>