Nacht van Oranje 2010 in Ahoy

Op Koninginnenacht, donderdag 29 april 2010, gaat het dak van Ahoy Rotterdam eraf voor de 18e editie plaats van de Nacht van Oranje: het grootste meezingfeest van Nederland met topartiesten van eigen bodem (2013: klik hier). Dit jaar verhuist het Oranjefeest voor eenmaal naar het Ahoy Theater, dat speciaal voor de gelegenheid is ingericht in de grootste hal van Ahoy: dat betekent 8.000 in plaats van 4.000 arenaplaatsen. Op de avond voor Koninginnedag is Ahoy traditiegetrouw helemaal oranje.

 

De bezoekers komen uit het hele land in oranje broeken, T-shirts en pruiken naar de Ahoy. In totaal werken 18 artiesten mee aan het Oranjefeest. De feestvierders kunnen meezingen -en swingen met onder andere Jan Smit, 3JS, Wolter Kroes, Lee Towers, Nick & Simon, Thomas Berge, Sieneke, Imca Marina, Aita Meyer en Albert West.  De deuren gaan open om 18.30 uur, het voorprogramma begint om 18.45 uur met DJ Andries en het hoofdprogramma om 20.00 uur. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. Tickets: zie website.

Lees ook:Nacht van Oranje in Ahoy
Lees ook:Nacht van Oranje: meezingen & swingen in Ahoy
Lees ook:Nacht van Oranje – feesten op Koninginnenacht
Lees ook:Derde Sterren Muziekfeest op het Plein in Heerenveen
Lees ook:Eerste TROS Muziekfeest op het Plein 2012 in Enschede

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nacht van Oranje 2010 in Ahoy

  1. Liek

    Echt zeer slecht georganizeerd , bier was lauw en een uur wacht tijd bij toilet , als je tevens en duur krijgt en perongeluk iemand aan raakt word je er uit gezet omdat je , je zelf niet gedraagt!!! Mijn mening!! Zeer slecht. Erg lang rijen! Voor mijn geen nacht van oranje met maar een biertje in DEN Bosch!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>