Nacht van Oranje in Ahoy

Op Koninginnenacht, dinsdag 29 april 2009, vindt in Ahoy Rotterdam de 17e editie plaats van de Nacht van Oranje: het grootste meezingfeest van Nederland met topartiesten van eigen bodem (2013: klik hier). Op de avond voor Koninginnedag is het Sportpaleis traditiegetrouw helemaal oranje. De bezoekers komen uit alle hoeken en gaten van het land in oranje broeken, T-shirts en pruiken naar de Ahoy. De feestvierders kunnen meezingen -en swingen met onder andere Jan Smit, 3JS, Wolter Kroes, Antje Monteiro en Jeroen van der Boom.

 

Gangmakers als de Deurzakkers en One Two Trio zijn er ook, net als debutanten als Peter Beense, Frans Duijts, Patrick en Ronnie van Bemmel. In totaal werken ruim 25 artiesten mee aan het Oranjefeest, dat zoals altijd wordt afgesloten door Lee Towers. De deuren gaan open om 18.30 uur, het voorprogramma begint om 19.30 uur en het concert om 20.30 uur. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. Tickets zijn niet meer online te bestellen, maar nog wel te koop op de verkooppunten van Ticketservice, of aan de kassa van de Ahoy.

Lees ook:Nacht van Oranje 2010 in Ahoy
Lees ook:Nacht van Oranje – feesten op Koninginnenacht
Lees ook:Nacht van Oranje: meezingen & swingen in Ahoy
Lees ook:Go Après Ski in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Nacht van Oranje in Sportpaleis Ahoy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>