Nederland zingt: dag voor koor -en samenzang

Op zaterdag 26 april organiseert de Evangelische omroep (EO) een groot zangevenement in de Jaarbeurs in Utrecht: ‘Nederland zingt’.  Een dag, waar een gigantisch aantal mensen met z’n allen zingt onder begeleiding van orgel en orkest en samen spreekt en luistert over het thema ‘Groot is Uw trouw’. De dag begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Er komen drie programma’s: ’s morgens, tijdens de lunch en ’s middags.

De ‘Nederland Zingt’-dag is in de reguliere tv-uitzendingen van de EO op zaterdagavond terug te zien om 18.30 uur op Nederland 2. Zaterdagochtend doet de EO rechtstreeks verslag van 9.00 tot 12.00 uur op Radio 5. De toegang bedraagt € 12,50; EO leden betalen € 5,= (een lid mag nog iemand voor deze kortingsprijs meenemen). Reserveren van tevoren is verplicht (€ 2,50 reserveringskosten zit in de prijs inbegrepen).

Lees ook:Dodenherdenking op tv
Lees ook:Zendschip radio Veronica in ere hersteld
Lees ook:Huldiging Olympiërs: dinsdag in Amsterdam en woensdag in Den Haag
Lees ook:Koning en koningin bij opening Nationaal Monument MH17 in Vijfhuizen
Lees ook:Groningen tjokvol tijdens EuroSonic Noorderslag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>