Prinses Margriet bij Introdans

Margriet en PieterPrinses Margriet en Pieter van Vollenhoven zijn zaterdag 19 februari met hun familie te gast in theater Orpheus in Apeldoorn. De balletgroep Introdans biedt de prinses, die beschermvrouw van de groep is, een speciale voorstelling aan, ter gelegenheid van haar 65e verjaardag.

Introdans 1Prinses Margriet heeft ook vrienden uitgenodigd en mensen, met wie zij door al haar functies te maken heeft. Daarnaast vrijwilligers, zoals van het Rode Kruis en organisaties in Apeldoorn. De prinses en haar man zijn ereburger van deze stad. 

Introdans 2

Introdans zetelt in Arnhem en heeft naast het ensemble een groep, die educatieve programma's op scholen voor de jeugd brengt. Beide groepen treden samen op voor de prinses en voeren werken op van choreografen Nacho Duato, Jiri Kylián, Hans van Manen en Ton Wiggers.  

Lees ook:Prinses Margriet viert 75e verjaardag met Introdans
Lees ook:Koningin met familie naar jubileumgala Introdans in Arnhem
Lees ook:Gouden huwelijk prinses Margriet & Pieter van Vollenhoven: dinsdag 10 januari
Lees ook:Winterpaleis Het Loo: terugkijken naar de tijd toen Prinses Margriet er met haar gezin woonde
Lees ook:Koningsdag nieuwe stijl zonder Beatrix, Margriet en Pieter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>